Екс-головред "Дождя" розповів, коли піде Путін

Екс-головред "Дождя" розповів, коли піде Путін

Фото: Reuters

Михайло Зигар також припустив, хто цілиться на місце президента РФ.

Ніхто з оточення президента Росії всерйоз не обмірковує іншого механізму зміни влади, крім такого, що Володимир Путін знайде собі наступника.

Про це в інтерв'ю ТСН.uа розповів Михайло Зигар, колишній головний редактор російського телеканалу "Дождь" і автор книги "Вся Кремлівська рать", презентація якої в Києві відбудеться 4 березня у FEDORIV Hub.

На думку Зигаря, наступником Путіна цілком може стати нинішній прем'єр Дмитро Медведєв, який зараз "як політик не діє".

"У цьому його тактика: нічого не робити, чекаючи, поки раптом, можливо, прийде час щось зробити. Наприклад, стати президентом. Це до прикладу. Так часто пояснюють його поведінку люди, які з ним спілкуються. Тобто він спеціально нічого не робить, щоб не сполохати удачу, щоб не накликати на себе нічийого роздратування", - пояснив письменник.

Зворотний бік Путіна: де живе справжня мати Путіна, і хто його виховував

Зворотний бік Путіна: де живе справжня мати Путіна, і хто його виховував

При цьому Зигар відзначив впевненість оточення Путіна у тому, що той більше ніколи не візьме "відпустку", як це було у період правління тандему Медведєва-Путіна, де перший виконував роль президента у 2008-2012 роках.

"Але закони природи підказують, що він [Путін] не зможе бути президентом вічно", - додав екс-головред "Дождя", допускаючи ймовірність, що рано чи пізно Путін задумається про наступника.

Читайте більше в інтерв'ю Михайла Зигаря: Путін ніколи більше не збирається брати "відпустку"

Повʼязані теми:

Наступна публікація