Екс-кандидат в президенти США Сандерс готовий співпрацювати з Трампом

Екс-кандидат в президенти США Сандерс готовий співпрацювати з Трампом

Фото: Reuters

Раніше демократ Сандерс змагався з фінансовим магнатом за пост президента.

Один із екс-кандидатів на пост президента США під час виборчої кампанії 2016 року і сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс заявив, що готовий співпрацювати з новообраним очільником країни Дональдом Трампом.

Так, демократ Сандерс може стати союзником Трампа, якщо обраний президентом почне боротися з корпораціями. Про це повідомляє CNN.

"Якщо в містера Трампа вистачить мужності протистояти всім тим корпораціям — він матиме мене за союзника", — сказав Сандерс.

Крім того, 75-річний демократ готовий підтримати Трампа у виконанні кількох його передвиборчих обіцянок.

Зокрема, вони стосуються змін у галузях соцзахисту, медичного страхування, ведення переговорів щодо зниження цін на ліки та підвищення мінімальної зарплати.

Також Сандерс охочий посприяти Трампу в введенні окремих тарифів для компаній, що наймають працівників за кордоном, і у врегулюванні роботи Уолл-стріт за рахунок внесення змін до Акту Гласса — Стіголла щодо банківської справи США.

Нагадаємо, журналісти західних видань, посилаючись на різні джерела з команди та оточення обраного президентом США, вже назвали чимало імен претендентів на посади в Кабінеті й уряді Трампа. Принаймні щодо двох посад Трамп вже визначився. Зокрема, головою адміністрації Білого дому стане Рейнс Прібус.

Також додамо, що раніше Трамп закликав прихильників Берні Сандерса голосувати за нього, коли останній вибув з передвиборчої гонки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація