Експерти назвали країни, у яких буде небезпечно відпочивати у 2016 році. Інфографіка

Експерти назвали країни, у яких буде небезпечно відпочивати у 2016 році. Інфографіка

Країни потерпають від атак терористів / Фото: Reuters

Не радять подорожувати у країни Західної Європи.

Цьогоріч багато європейських країн та частина Ближнього Сходу, де полюбляють відпочивати туристи, можуть виявитися небезпечними для туристів.

Відповідного висновку дійшли у виданні "Обозреватель", проаналізувавши дані Євростату.

Зокрема, серед країн Західної Європи небезпечними залишаються Франція, Бельгія, Німеччина, Швеція, Угорщина, Австрія та Італія, куди зі Сходу та країн Африки невпинним потоком стікаються біженці.

Більше того, у багатьох країнах є висока ймовірність терористичних атак, зокрема, у Франції, Австрії, Бельгії, Німеччини Єгипті, Туреччині та Тунісі є небезпека нападів "Ісламської Держави" та "Аль-Каїди" .

Слід зауважити, що до низки країн туристам буде важко потрапити, оскільки через наплив біженців та терористичну загрозу вони посилили контроль на кордонах або взагалі закрили свої кордони.

Де не радять відпочивати у 2016

Нагадаємо, що Саудівська Аравія оголосила про створення ісламської військової коаліції по боротьбі з тероризмом. До коаліції мають увійти 34 країни. З країн Аравійського півострова у військовому союзі будуть брати участь Саудівська Аравія, ОАЕ, Бахрейн, Катар, Кувейт, Ємен. З африканських країн в коаліцію увійдуть Бенін, Чад, Того, Туніс, Джібуті, Сенегал, Судан, Сьєрра-Леоне, Сомалі, Габон, Гвінея, Коморські Острови, Кот-Д'івуар, Лівія, Малі, Єгипет, Марокко, Мавританія, Нігер і Нігерія.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація