Facebook допоміг батькам знайти загублене під час теракту у Ніцці немовля

Facebook допоміг батькам знайти загублене під час теракту у Ніцці немовля

Фото: Reuters

Родина шукала дитину за фото у соцмережі. 

Користувачі Facebook допомогли родині знайти 8-місячну дитину, яку вони загубили під час масштабного теракту у Ніцці.

Мати дитини – Тіава Бане – опублікувала на своїй сторінці фото малюка і попросила допомогти знайти його. Згодом їй допомогли розшукати немовля, пише французьке видання Le Nouvel Observateur. 

Вона подякувала всім небайдужим та попросила журналістів не турбувати її повідомленнями та дзвінками, адже інші її рідні потрапили до лікарні. 

Нагадаємо, що в Ніцці 14 липня близько 22:30 за місцевим часом на Англійській набережній, головному бульварі міста, біла вантажівка врізалася в натовп людей, які святкували День взяття Бастилії і спостерігали за салютом. Машина набрала швидкість до 60-70 кілометрів на годину і в'їхала в людей. Пізніше з авто відкрили стрілянину. Зав'язалася перестрілка з поліцією і нападник був убитий. Мерія міста назвала подію терактом і закликала людей не виходити на вулицю.

У вантажівці вбивці правоохоронці знайшли гранати та зброю. "Ісламська держава", яку підозрюють у вчиненні злочину, поки що не взяла відповідальність за теракт.

Український президент Петро Порошенко шокований трагедією, а американський президент Барак Обама засудив теракт і запропонував допомогу США в розслідуванні злочину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація