Фаст-фуд і нові занавіски: в Білому домі готуються прийняти Трампа

У нового президента є право оздобити кімнати Білого дому за своїм смаком.

Близько 100 осіб будуть задіяні у заміні в Білому домі речей президента Барака Обами на майно його наступника Дональда Трампа.

Про це пише New York Times.

Перестановка розпочнеться 20 січня одразу після того, як 45-й президент США буде приведений до присяги. Все потрібно буде закінчити як можна швидше, поки Обама і Трамп будуть перебувати на церемонії.

Вранці 20 січня Обама попрощається з персоналом і залишить Білий дім. Частина його речей вже прибрана, інші вивезуть однією великою вантажівкою, інша доставить майно Трампа. У такій ситуації одночасно робиться багато справ: покоївки забирають з шаф і ванних кімнат білизну та косметику, а кухарі готують їжу.

У 44-го президента на столі в Овальному кабінеті завжди стояли тарілки з яблуками і мигдалем. Трамп, навпаки, полюбляє фаст-фуд, у тому числі чипси, так що персоналу дано відповідні інструкції.

У нового президента є право оздобити кімнати Білого дому за своїм смаком. Трамп збирається замінити в Овальному кабінеті занавіски, його не влаштовує їх темно-червоний колір.

Нагадаємо, що у Вашингтоні почалися перші урочисті заходи, присвячені інавгурації 45-го президента США Дональда Трампа.

Обраний президент Дональд Трамп з дружиною Меланією прибув літаком до Вашингтона і вже встиг побувати на кількох офіційних подіях.

Вашингтон готується до інавгурації нового президента США

Вашингтон готується до інавгурації нового президента США

Повʼязані теми:

Наступна публікація