Forbes опублікував рейтинг найбагатших відеоблогерів YouTube

Forbes опублікував рейтинг найбагатших відеоблогерів YouTube

Шведський геймер PewDiePie заробив $ 15 млн у минулому році завдяки відео на Youtube / Фото: Getty Images

Найбагатшим став шведський відеоблогер, який прославився своїми "летсплеями": він грає і одночасно коментує проходження відеоігор.

Журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних відеоблогерів на YouTube.

Список дуже багатогранний, у ньому присутні і репер, і жартівник, занудний пекар і пару псевдонімних геймерів. І всі вони зробили понад $ 5 млн лише за минулий рік.

Наголошується, що список вдруге поспіль очолив 27-річний житель Швеції на ім'я Фелікс Аврид Кельберг, відомий під ніком PewDiePie.

Шведський відеоблогер прославився своїми "летсплеями": він грає і одночасно коментує проходження відеоігор. За оцінкою журналу, з червня по червень 2015 - 2016 року він заробив 15 мільйонів доларів. На його канал підписані понад 50 мільйонів користувачів.

Другий рядок рейтингу зайняв пранкер Роман Етвуд — він заробив вісім мільйонів доларів. Частину коштів блогер отримав з продажу сувенірів і фільму "Природжені жартівники".

Третє місце посіла стендап-комік Ліллі Сінгх. Її прибуток за рік збільшився в три рази і склав 7,5 мільйона доларів. На канал дівчини підписані 10,2 мільйона людей.

Загалом у рейтинг увійшли 12 відеоблогерів. Як пише Forbes, за рік вони всі разом заробили 70,5 мільйона доларів.

Нагадаємо, видання Forbes оприлюднило список фільмів про Різдво, які стали найкасовішими в американському прокаті. Перше місце рейтингу отримала стрічка "Один вдома" з Маколеєм Калкіним в головній ролі. Вперше глядачі побачили фільм в 1990 році: в американському прокаті він зібрав 285,76 мільйона доларів, а в світі - 476,68 мільйона.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація