Гірші за повій. Путін уперше прокоментував "замовний" компромат проти Трампа

Гірші за повій. Путін уперше прокоментував "замовний" компромат проти Трампа

Фото: Reuters

Глава РФ стверджує, що спецслужби не стежать за всіма американськими товстосумами. 

Президент РФ Володимир Путін вперше прокоментував опублікований щодо обраного президента США Дональда Трампа компромат і заявив, що  "замовники фальшивок" про американського політика "гірші, ніж повії".

Про це повідомляє російська агенція "Інтерфакс".

За словами президента РФ, під час свого візиту до столиці РФ ніхто не знав про політичні амбіції Трампа, а заяви про те, що російські спецслужби "ганяються за кожним американським мільярдером" - це "повна маячня".

Путін також засумнівався в тому, що Трамп зустрічався із повіями у Москві.

"Трамп приїхав і одразу ж побіг зустрічатися з московськими повіями. Це доросла людина і, крім того, людина, яка багато років займався організацією конкурсів краси. Він спілкувався з найкрасивішими жінками світу. Я насилу можу собі уявити, що він побіг в готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю ", - резюмував глава РФ Путін.

Нагадаємо, 11 січня Американський ресурс BuzzFeed сколихнув світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа.

При цьому журналісти BuzzFeed наголошують, що досьє укладене нібито колишнім представником британської розвідки і що заяви в ньому не є перевіреними, а сам звіт містить певні помилки.

У тексті стверджувалося, що ФСБ, знаючи про пристрасть Трампа, навмисно організовувала для нього розваги, щоб надалі шантажувати його. Зокрема, в ході однієї з своїх поїздок до Москви Трамп зняв президентський номер люкс в готелі Ritz Carlton.

"Трамп знав, що там зупинялися президент Барак Обама з дружиною Мішель (яку він ненавидить). У зв'язку з чим він замовив повій, які на тому самому ліжку влаштували сексуальне шоу "золотий дощ" (сечовипускання)", – йдеться у доповіді.

Сам Трамп назвав опублікований документ "нісенітницею". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація