Грем Філліпс у Франції накинувся на українських вболівальників з питаннями про "карателів"

Грем Філліпс у Франції накинувся на українських вболівальників з питаннями про "карателів"

Вболівальники не піддалися на провокації.

Журналіст російського військового телеканалу "Звезда" і Russia Today Грем Філліпс, який відомий пропагандистськими сюжетами і підтримкою бойовиків на Донбасі, намагався провокувати українських вболівальників у Франції.

Перед матчем між збірними України та Німеччини у французькому Ліллі Філліпс підходив до вболівальників з українською атрибутикою і питав, чому вони підтримують "карателів, які вбивають мирних жителів на Донбасі".

При цьому пропагандист не слухав відповіді, а постійно криком перебивав фанатів питаннями про "карателів", і кричав, що він – "найкращий і найсправедливіший журналіст у світі".

Українські вболівальники на провокації Філліпса реагували стримано – співали пісні про Путіна, викривали у брехні і продажності і посилали куди подалі.

Нагадаємо, у столиці Латвії – Ризі – силовики затримали Філіпса, який намагався йти на чолі колони легіонерів, однак охоронці йому завадили. Згодом він причепився до одного із учасників ходи із запитанням, чому той "прославляє фашизм". Чоловік, своєю чергою, поцікавився, скільки проросійському журналісту платять за брехню. Згодом Філліпса затримали. Він пручався та голосно волав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація