Хакери зламали сайт посольства РФ в Ізраїлі і розмістили на ньому прапор Туреччини

Хакери зламали сайт посольства РФ в Ізраїлі і розмістили на ньому прапор Туреччини

Хакери зламали сайт посольства РФ в Ізраїлі і розмістили на ньому прапор Туреччини

Турецькі хакери з групи Börteçine Siber Tim оголосили про злом сайту посольства Росії в Ізраїлі / Фото: Lenta.ru

Також на головній сторінці був поміщений портрет першого президента республіки Мустафи Кемаля Ататюрка.

Турецькі хакери з групи Börteçine Siber Tim оголосили про злом сайту посольства Росії в Ізраїлі. Електронна сторінка посольства була недоступна, однак, судячи зі збереженої в кеші Google версії сторінки, на ній був розміщений прапор Туреччини і портрет першого президента республіки Мустафи Кемаля Ататюрка.

В ніч на 3 січня Börteçine Siber Tim зламали Instagram-аккаунт російського міністра зв'язку і масових комунікацій Миколи Нікіфорова, пише Lenta.ru.

На сторінці з'явилися повідомлення про те, що атаку вчинила хакерська група Börteçine Siber Tim, і шість зображень: голови басмаческого руху Енвер-Паші, засновника Турецької республіки Кемаля Ататюрка, момент падіння військового літака, підбитий літак і два турецькі прапори.

Фотосервіс, за словами міністра, не реагував протягом дев'яти годин. "Після сьогоднішнього інциденту особисто у мене залишилося багато питань до безпеки Instagram порівняно з іншими сервісами і до швидкості реакції його підтримки", — написав він у "Вконтакте".

Нагадаємо, відносини між РФ і Туреччиною різко погіршилися після 24 листопада - військово-повітряні служби Туреччині збили російський бомбардувальник Су-24, коли той порушив повітряний простір країни. Після чого президент Росії Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи стосовно Туреччини.

З 1 січня 2016 року в РФ набула чинності постанова уряду про припинення безвізового режиму з Туреччиною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація