Італійські копи нагодували пастою самотню літню пару, яка плакала в зачиненій квартирі

Одиноке подружжя засмутилося через відсутність відвідувачів.

У Римі співробітники поліції вирішили допомогти самотній літній парі, яка не мала гостей протягом тривалого часу й почувалася дуже самотньою. 

Офіцери прибули на виклик сусідів, які почули крики й плач з квартири подружжя.

84-річна Йоле (Jole) і її 94-річний чоловік Мішель (Michele) заявили правоохоронцями, що не стали жертвами злочину і просто піддалися емоціям після перегляду сумних новин. 

Пара, яка одружена вже 70 років, розповіла, що їх ніхто не провідував протягом довгого часу, через що вони почуваються дуже самотніми.

Під час очікування на швидку допомогу офіцери зварили для літніх людей гарячу їжу, а також приєдналися до розмови під час трапези зі спагеті з маслом й пармезаном, яку вони приготували.

Поліцейські на сторінці у Facebook зазначили, що самотність виливається у сльози, коли місто порожніє і сусіди їдуть у відпустки.

"Цього разу для хлопців було більш складне завдання - дві самотні душі, які потребують обнадіювання", - йдеться в дописі правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що у США подружжя, яке було разом протягом шести десятиліть, померло з різницею у 10 хвилин один від одного

Повʼязані теми:

Наступна публікація