Керрі пообіцяв допомогти Трампу увійти в курс справ

Керрі пообіцяв допомогти Трампу увійти в курс справ

Фото: Reuters

Команді Дональда Трампа, яка готуватиме його прихід в Білий дім, буде надана "повна підтримка" персоналу Держдепу.

Державний секретар США Джон Керрі належним чином передасть владу своєму наступнику після виборів президента. Про це заявив заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, - пише Укрінформ.

"Президент Обама та Держсекретар Керрі дуже прихильні добре підготовленій та ефективній передачі влади наступній адміністрації", - сказав Тонер.

Він додав, що команді Дональда Трампа, яка готуватиме його прихід в Білий дім, буде надана "повна підтримка" персоналу Держдепу. За його словами, досягнення поставлених чинною адміністрацією цілей та м'яка передача влади є наразі двома основними пріоритетами відомства.

"У час, що залишився для роботи чинній адміністрації, Державний департамент матиме два пріоритети: досягнення прогресу по чинним аспектам зовнішньої політики та щільна співпраця із наступниками для забезпечення плавної передачі влади із дотриманням національної безпеки та пріоритетів зовнішньої політики", - наголосив Тонер.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 48,1% виборців. Виборці віддали достроково за республіканця 276 голосів. Демократка Хілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів вибірників. Трамп переміг у Флориді, Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Міссісіпі, Алабамі, Джорджії, Канзасі, Арканзасі, північна Кароліна, Теннесі, Південній Кароліні, Західній Вірджинії, Міссурі, Кентуккі, Небрасці, Вайомінгу, Північній Дакоті, Індіані, Айові, Огайо, Айдахо, Північній Дакоті, на Алясці, Монтані.

Прокремлівський кандидат: російські політики відверто раділи перемозі Трампа

Прокремлівський кандидат: російські політики відверто раділи перемозі Трампа

Повʼязані теми:

Наступна публікація