Кицька для президента та відверті фото. Що постить у Мережі нова "фаворитка" Путіна

Дівчина їздить за кордон та позує у білизні. 

Студентка Аліса Харчева, яка отримала квартиру від партнера друга президента РФ Володимира Путіна, веде активне життя у соціальних мережах та робить незвичні подарунки для російського лідера.

У 24-річної росіянки є свій блог на живому журналі. У 2012 році вона присвятила цілий пост Путіну і написала, що вирішила подарувати йому кицьку на День народження.

"Я подумала про те, що я можу подарувати Володимиру Путіну? Чого у нього немає? І згадала, що він, як і я, дуже любить тварин. Проте, я ніколи не чула про те, щоб у нього був улюблений кіт. Я знайшла чудову кішечку в подарунок президенту (...).   Я вже склала і направила відповідні звернення до приймальні Путіна, Управління справами президента і Адміністрації президента. А до тих пір, поки Володимир Володимирович не захоче забрати свій подарунок, кішечка поживе у мене", - писала вона 6 жовтня 2012.

Серед світлин дівчини є вкрай відверті, зокрема в екстримально коротеньких та шортах та сукні у сітку.  Ще низку фотографій можна розшукати у відкритих джерелах. 

До цього Харчева у нижній білизні знімалася для подарункового календаря Путіну. 

Нагадаємо, Харчева фігурувала у розслідуванні Reuters щодо "жінок" президента РФ Володимира Путіна. У статті йшлося, що вона, а також донька російського лідера Катерина Тихонова та олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва отримали елітну нерухомість від російського бізнесмена, який є партнером близького друга Путіна - олігарха Аркадія Ротенберга.

Аліса Харчева обзавелася квартирою у закритому житловому комплексі в Москві у 2015 році. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація