Кілька ліній метро в Мюнхені зупинилися через стрілянину

Кілька ліній метро в Мюнхені зупинилися через стрілянину

Фото: Reuters

За деякими даними, в результаті інциденту загинули від 10 до 15 осіб.

Рух на кількох лініях мюнхенського метро припинено через стрілянину, що сталася у п'ятницю, 22 липня, у торговому центрі "Олімпія". Відповідне рішення було прийнято місцевим транспортним органом, передає РИА Новости.

За деякими даними, в результаті інциденту загинули від 10 до 15 чоловік.

В поліції визнали, що в результаті НС є жертви, але точне число не уточнили.

Спецоперація по захопленню стрілка триває, до місця події прибув спецназ, відзначає Reuters. Як розповів телефоном один співробітників торгового комплексу, персонал ховається в будівлі.

Українські дипломати перевіряють інформацію про стрілянину в одному з торгових центрів Мюнхена щодо постраждалих громадян України.

Увечері 22 липня невідомий влаштував стрілянину в Олімпійському торговому центрі у Мюнхені. Спочатку йшлося про одного вбитого та 11 поранених, потім поліція повідомила про численні жертви, не називаючи точну кількість. Потім з'явилася офіційна інформація про трьох загиблих.

Поліція заявляє, що ситуація у місті є заплутаною – з'являються чутки про стрілянину в інших місцях, зокрема у районі Штакус у декількох кілометрах від торгового центру. Поліція вважає, що нападник був не один, їх щонайменше троє. Поки що правоохоронці не затримали жодного з нападників і не знають, де вони перебувають.

Поліція просить мешканців міста уникати громадських місць. У Мюнхені зупинився увесь міський громадський транспорт. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація