Кількість жертв подвійного теракту в Багдаді різко збільшилася

Кількість жертв подвійного теракту в Багдаді різко збільшилася

Фото: Reuters

У "Ісламській державі", яка взяла на себе відповідальність, заявили, що теракт учинив смертник.

Кількість загиблих у подвійному теракті в Багдаді збільшилася.

Як інформує Reuters з посиланням на джерела в правоохоронних органах та медичних закладах, внаслідок вибухів загинули щонайменше 82 людини, ще 200 отримали поранення.

Повідомляється, що жертвами вибуху вантажівки-рефрижератора у районі Кадара стали 80 людей. У "Ісламській державі", яка взяла на себе відповідальність за теракт, заявили, що вибух вчинив смертник.

Інший вибух, який стався на узбіччі дороги на ринку а Аль-Шааб – популярному шиїтському районі на півночі іракської столиці, забрав життя щонайменше двох людей.

Терористи цього разу атакували людні райони з крамницями й кафе, де місцеві мешканці святкували священний місяць Рамадан.  

Нагадаємо, що на початку червня у Багдаді прогриміло два потужних вибухи, жертвами яких стали більше двох десятків людей. Перший вибух стався в торговому кварталі на сході Багдада, де терористи підірвали припаркований на узбіччі автомобіль із вибухівкою. Друга машина, за кермом якої був бойовик-самогубець, злетіла у повітря на армійському блокпості в північному передмісті Багдада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація