Кількість загиблих унаслідок зіткнення поїздів у Німеччині зросла до 11 осіб

Кількість загиблих унаслідок зіткнення поїздів у Німеччині зросла до 11 осіб

Фото: Reuters

Причина зіткнення потягів поки невідома.

У Німеччині помер ще один чоловік, який постраждав у вівторок в результаті зіткнення двох поїздів в Баварії.

Таким чином кількість загиблих збільшилася до 11 осіб.

Лобове зіткнення сталося поблизу курортного містечка Бад-Айблінг за 60 км на південний схід від Мюнхена. Сотні пасажирів отримали травми. Один з поїздів зійшов в результаті аварії з рейок, кілька його вагонів перевернулося. За словами міністра транспорту, обидва склади йшли зі швидкістю приблизно 100 км / год. За офіційними даними, машиністи обох потягів не бачили один одного, так як зіткнення відбулося на повороті.

Причина зіткнення потягів поки невідома. За словами представників поліції, це найбільша подібна подія в Баварії за багато років.

Передусім німців турбує питання про причину катастрофи. Досі достеменно не відомо, чи причиною стала технічна помилка, чи ж людська неуважність. Відомо що систему безпеки перевіряли минулого тижня і вона була в задовільному стані.

А от за повідомленнями місцевих ЗМІ, в локомотиві одного з потягів був машиніст, який проходив навчання, і практикант. Одначе поліція і прокуратура просять не робити завчасних висновків.

Як уже повідомлялося, на місці аварії вже знайшли так звані чорні скриньки - прилади, які фіксували важливу інформацію про рух потягів і дії машиністів. Це допоможе встановити причину трагедії. 

Українське МЗС повідомило, що серед постраждалих у цій трагедії наших співгромадян немає.

На місці аварії потягів у Німеччині сьогодні продовжать пошуки зниклого пасажира

На місці аварії потягів у Німеччині сьогодні продовжать пошуки зниклого пасажира

Повʼязані теми:

Наступна публікація