Кінг-Конг, Облівіон чи Доктор Хто: вгадай, в якому фільмі "знявся" Емпайр-Стейт-Білдінг. Тест

Кінг-Конг, Облівіон чи Доктор Хто: вгадай, в якому фільмі "знявся" Емпайр-Стейт-Білдінг. Тест

Легендарний хмарочос Емпайр-Стейт-Білдінг став героєм багатьох фільмів.

1 травня своє "день народження" святкує легендарний хмарочос Нью-Йорка - Емпайр-Стейт-Білдінг. 85 років назад, а саме 1 травня 1931 року, президент США Герберт Гувер увімкнув освітлення будівлі, натиснувши на кнопку в Вашингтоні.

Перша у світі будівля, яка мала більше 100 поверхів, відома своїми рекордами та цікавими історіями. Зокрема, на 102-му поверсі досі можна побачити унікальні причальні щогли для дирижаблів, хоча сам хмарочос так жодного разу і не прийняв жодного повітряного судна.

Крім, того Емпайр-Стейт-Білдінг став героєм багатьох фільмів. Починаючи з 1933 року, хмарочос "знявся" щонайменше у чотирьох десятках стрічок. Ми вирішили підготувати тест-гру, в якому пропонуємо вам вгадати, із якого фільму взятий кадр із хмарочосом. Буде цікаво, обіцяємо. У кінці тесту вас чекає ще одна іграшка - спробуйте побудувати власний Емпайр-Стейт-Білдінг, склавши пазл. 

.

А от і обіцяна іграшка. Щоб скласти пазл, використовуєте мишку. Усі частинки пазлу можна перевертати. Для цього оберіть елемент лівою кнопкою миші, а потім колесом миші повертайте його. Елементи також можна перемішувати, міняти сітку, фон та переглядати зображення, яке збираєтесь скласти. Для цього використовуйте нижню панель меню.

Щороку в Емпайр-Стейт-Білдінг відбувається забіг сходами на 86 поверх. Дорогою учасники мають подолати понад півтори тисячі сходинок. У 2003 році Пол Крейк встановив  рекорд, подолавши відстань 9 хвилин та 33 секунди. Нижче можна дізнатися більше цікавого про висотного ювіляра.

Емпайр-Стейт-Білдінг

Повʼязані теми:

Наступна публікація