Клінтон VS Трамп: в американській Флориді розпочалися дострокові вибори президента

Клінтон VS Трамп: в американській Флориді розпочалися дострокові вибори президента

Фото: Reuters

Шість мільйонів американців вже проголосували.

В американському штаті Флорида відкрилися дільниці для дострокового голосування на президентських виборах. Штат вважається ключовим для перемоги в президентській гонці; розрив між Гілларі Клінтон і Дональдом Трампом тут мінімальний.

Про це пише ВВС.Russian.

Останнє опитування CBS/YouGov дає Клінтон перевагу в три процентних пункти: у кандидата від демократів у Флориді 46%, а у республіканця Трампа - 43%. По країні в цілому та декількох інших ключових штатах опитування показують значний відрив Гілларі Клінтон від свого суперника. Так, наприклад, згідно з новим опитуванням CNN/ORC Трамп відстає на шість пунктів - з 45% голосів проти 51% у Клінтон.

Дострокове голосування відіграє на американських президентських виборах дуже велику роль. Шість мільйонів американців вже проголосували, і очікується, що 40% виборців - близько 46 млн людей - віддадуть свої голоси достроково.

Вже кілька тижнів у Флориді можна проголосувати достроково поштою, і більше мільйона жителів штату скористалися цією можливістю.

Нагадаємо, що штаб виборчої кампанії Дональда Трампа визнав його відставання в президентських перегонах від кандидата від демократів Гілларі Клінтон за два тижні до дня голосування.

"Ми позаду. У Клінтон є деяка перевага", - заявила глава виборчого штабу республіканського кандидата Келліенн Конвей. "Але ми не здаємося. Ми знаємо, що можемо виграти", - додала вона.

Статуя оголеного Дональда Трампа пішла з молотка у США

Статуя оголеного Дональда Трампа пішла з молотка у США

Повʼязані теми:

Наступна публікація