Клінтон звинуватила Трампа у здатності розпочати "справжню війну"

Клінтон звинуватила Трампа у здатності розпочати "справжню війну"

Фото: Reuters

Екс-держсекретаря мають намір підтримати 47% респондентів.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон звинуватила свого суперника-республіканця Дональда Трампа в здатності від образи почати "справжню війну".

Про це пише ТАСС.

"Чи можна довіряти ядерні коди чутливої до критики людині, який кидається на всіх, хто кидає йому виклик? - сказала вона, виступаючи в п'ятницю на передвиборчому мітингу. - Уявіть собі, наскільки легко Трамп може образитися і почати справжню війну, а не просто війну в Twitter".

Раніше сам Трамп казав, що надто агресивне ставлення його суперниці до Росії у разі реалізації планів Клінтон щодо Сирії "призвело б до третьої світової війни".

Раніше телеканал ABC і газетою The Washington Post оприлюднили результати опитування, згідно з яким, Трамп випереджав Клінтон на один процентний пункт. За нього були готові віддати голоси 46% респондентів, а за Клінтон - 45%.

Раніше Держдепартамент США відновив розгляд справи з приводу використання Клінтон особистого сервера для ведення службового листування по електронній пошті в період її керівництва відомством.

Скандал розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря. Сама Клінтон раніше запевняла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі свого особистого електронного адреси.

Кандидат у президенти заявила про впевненість, що розслідування з приводу нових електронних листів, які ФБР виявило, призведе до порушення проти неї кримінальної справи.

ФБР отримало доступ до нових електронних листів у справі Гілларі Клінтон

ФБР отримало доступ до нових електронних листів у справі Гілларі Клінтон

Повʼязані теми:

Наступна публікація