Красуню-дружину Трампа звинувачують у плагіаті промови Мішель Обами

Красуню-дружину Трампа звинувачують у плагіаті промови Мішель Обами

Фото: Reuters

Меланія Трамп виступила під час Національного з'їзду Республіканської партії.

Дружину одного з головних претендентів на пост президента США Дональда Трампа звинуватили у плагіаті.

Меланія Трамп процитувала щонайменше один абзац з промови чинної першої леді країни Мішель Обами, пише CNN.

Прикрий інцидент відбувся у понеділок, 18 липня, під час Національного з'їзду Республіканської партії.

Звернення його дружини до майбутніх виборців Дональда Трампа затьмарив скандал, який одразу розгорівся на фоні плагіату.

Журналісти порівняли текст промови Трамп зі зверненням Обами у 2008 році під час з'їзду Демократичної партії.

Деякі фрази практично дублюються у промові дружини скандального мільярдера.

"З юного віку мої батьки прищеплювали мені цінності, що, ти маєш важко працювати заради того, чого хочеш у житті, що твоє слово – твоє зобов'язання, що ти маєш робити те, що обіцяєш та виконувати свої обіцянки, та ставитися до людей із повагою. Вони вчили та показали мені цінності та моральні принципи своїм повсякденним життям. Це – урок, який я продовжу давати нашому сину", - заявила зі сцени професійна модель та дизайнер Меланія Трамп.

"Барак та я росли з однаковими цінностям: що, ти маєш важко працювати заради того, чого хочеш у житті, що твоє слово – твоє зобов'язання, що ти маєш робити те, що обіцяєш зробити, що ти маєш ставитися до людей із гідністю та повагою, навіть, якщо ти не знаєш їх та, навіть, якщо не погоджуєшся із ними. І ми маємо передати ці уроки для багатьох майбутніх поколінь", - говорила у 2008 році дружина президента США Барака Обами.

Однак, представники Трампа відкидають будь-які звинувачення у плагіаті.

"У написанні її чудової промови команда письменників Меланії робила нотатки з її власного життєвого досвіду та у деяких випадках були включені фрагменти, які відбивали її власне мислення та любов до Америки", - заявили у Трампа.

Нагадаємо, що раніше корпорація Apple відмовилася підтримувати Республіканську партію через висловлювання мільярдера Дональда Трампа з приводу жінок, мігрантів та меншин. Про це пише американське видання Politico з посиланням на обізнані джерела. За інсайдерською інформацією, компанія перестане підтримувати партію, як фінансово, так і за допомогою технологій

Тим часом підтримку партії продовжать надавати Facebook, Google і Microsoft, які заявили про готовність підтримати з'їзд партії у Клівленді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація