Кримчанам не дозволять поспілкуватись з Путіним під час "прямої лінії"

Кримчанам не дозволять поспілкуватись з Путіним під час "прямої лінії"

Сервіс у соцмережі не визнає Крим територією РФ

Мешканцям Криму не дозволять поставити запитання президенту РФ Володимиру Путіну під час "прямої лінії", яка відбудеться сьогодні.

Як пишуть "Українські новини", мешканці Криму не зможуть відправити запитання очільнику Кремля за допомогою сервісу "Вконтакте", адже при спробі надіслати своє питання, сервіс не спрацьовує.

"Цього року з'явилася можливість поставити запитання президенту Росії Володимиру Путіну за допомогою соціальної мережі "ВКонтакте". Така функція передбачена для спілкування з главою держави під час прямої лінії 14 квітня. Але жителі окупованого Криму звернутися до Путіна не можуть", - йдеться в повідомленні

При цьому, кримчанам відповідають, що запитання Путіну можуть надсилати лише з території Росії.

Нагадаємо, помилку було виявлено, коли житель Керчі спробував надіслати Путіну запитання через той же сервіс "Вконтакте". Сервіс не визнав Крим територією Росії.

Втім, раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що питання очільнику Кремля надсилають навіть із України. Втім, як зазначив Пєсков, ніхто не запитував про Надії Савченко та її подальшу долю.

Сьогодні президент Росії Володимир Путін проведе традиційне щорічне спілкування з росіянами в рамках прямої лінії. Пряма лінія пройде в Гостиному дворі, підготовка вже почалася. Спілкування почнеться о 12:00 за московським часом.

Раніше повідомлялося, що майже половина росіян назвали попередню "пряму лінію" з Путіним "показухою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація