Кривдником іспанського прем'єра виявився його родич — ЗМІ

Кривдником іспанського прем'єра виявився його родич — ЗМІ

На обличчі Маріано Рахоя видно слід від удару хлопця, який, ймовірно, є його родичем. / Фото: Reuters

Втім, є і інша версія подій.

Юнак, який вдарив кулаком іспанського прем'єр-міністра Маріано Рахоя, виявився його родичем.

Про це пише місцеве видання La Voz de Galicia, передає Українська правда.

За інформацією видання, 17-річний хлопець є сином двоюрідної сестри дружини Рахоя.

Родина підлітка широко відома в своєму рідному місті та підтримує правлячу Народну партію, яку представляє прем'єр. Чому хлопець вдарив Рахоя, поки що невідомо.

Втім, є і інша версія — що юнак був прихильником незалежності автономної області Галісії, де стався інцидент, і страждав на депресію.

Нагадаємо, що і в Україні вирують пристрасті - конфлікт між чиновниками на засіданні Ради реформ стався 14 грудня цього року. На думку Саакашвілі, міністр Аваков різко відреагував на його слова нібито через розслідування на Одеському припортовому заводі. "Тому що це дуже велика корупційна схема, в якій замішані інтереси депутатів "Народного фронту" Сергія Пашинського, його бізнес-партнера Сергія Тищенка, а також нардепа Миколи Мартиненка", - заявив голова Одеської ОДА.

Своєю чергою, прес-секретар МВС Артем Шевченко виклав відео зустрічі Саакашвілі з російським бізнесменом Дмитро Мазепіним, який нібито претендує на купівлю ОПЗ. Однак сам Міхеіл Саакашвілі відео назвав фальсифікацією

Президент України Петро Порошенко, який головував на засіданні, засудив лайку і образиГлава держави додав, що це він запросив до України міжнародну команду реформаторів.

Прем'єр Іспанії отримав по обличчю під час передвиборчої кампанії

Прем'єр Іспанії отримав по обличчю під час передвиборчої кампанії

Повʼязані теми:

Наступна публікація