Літак EgyptAir міг зазнати катастрофи через вибух бомби - CNN

Літак EgyptAir міг зазнати катастрофи через вибух бомби - CNN

Фото: Reuters

Причина катастрофи поки що не остаточна.

Неназвані офіційні особи США припускають, що літак EgyptAir, який 19 травня зазнав катастрофи, міг впасти в результаті вибуху бомби.

Про це повідомляє CNN з посиланням на двох американських чиновників, близьких до розслідування авіакатастрофи літака, що прямував із Парижа до Каїра.

Чиновники також зазначили, що вибух бомби – це ще не остаточна версія, але вона щільно розглядається серед інших причин катастрофи пасажирського літака.

Раніше повідомлялося, що у морі в районі грецького острова Карпатос були виявлені два пластикових фрагменти, які можуть бути уламками зниклого літака A320

Фрагменти були знайдені за 50 миль (80 км) на південь від острова. За даними AP, йдеться про шматки пластику оранжевого кольору, за даними Reuters - про біло-червоні.

Літак A320 єгипетської авіакомпанії EgyptAir, що летів з Парижа до Каїра, зник з екранів радарів рано вранці 19 травня над Середземним морем. На борту літака перебувало 66 осіб, у тому числі 10 членів екіпажу — громадяни 12 країн.

Міністр цивільної авіації Єгипту Шериф Фатхі заявив, що теракт вважається більш імовірною, ніж технічна несправність, причиною аварії A320.

До аеропорту Шарль-де-Голль прибувають рідні пасажирів літака EgyptAir

До аеропорту Шарль-де-Голль прибувають рідні пасажирів літака EgyptAir

Повʼязані теми:

Наступна публікація