Мадонна кілька разів "смачно" вилаяла Трампа у прямому ефірі на всі США

Мадонна кілька разів "смачно" вилаяла Трампа у прямому ефірі на всі США

Мадонна / Фото: Reuters

У 673 містах відбулися мітинги проти нового президента.

Співачка Мадонна кілька разів "смачно" вилаяла нового президента США Дональда Трампа, використовуючи в промові нецензурну лексику. Це сталося в центрі Вашингтона, куди на масовий мітинг зійшлися майже півмільйона людей протестувати проти політики та сексистських висловлювань проти жінок Трампа. Промову Мадонни й сам мітинг у прямому ефірі показували кілька провідних телеканалів.

Після того, як співачка кілька разів повторила лайку, телеканали CNN та MSNBC тимчасово припинили пряму трансляцію. Мадонна також виконала одну зі своїх пісень, у якій замінила слова, вставила туди Трампа та нецензурну лайку. Про це пише The Huffingtonpost.

"Ласкаво просимо до революції кохання, до повстання. Ми, як жінки, відмовляємося прийняти цей новий вік тиранії, де не тільки жінки перебувають у небезпеці, а й усі маргіналізації людей. Треба було статися цьому страхітливому моменту темряви, аби розбудити нас (далі була лайка). Здається, ніби ми всі послизнулися, коли помилково сподівалися на комфорт, на те, що справедливість восторжествує і що добро врешті-решт переможе. Гаразд, добро не виграло ці вибори, але добро в кінці кінців переможе", - сказала Мадонна.

Співачка закликала не впадати у відчай та надалі боротися за свої права.

В акції "Марш на Вашингтон" за права жінок взяли участь чимало знаменитих співачок та акторок, серед яких - Скарлетт Йохансен, Шер, Кеті Перрі, режисер Майкл Мур. Звичайні американці вийшли на мітинги в рожевих шапках – як символі боротьби за рівність прав жінок і чоловіків.

Нагадаємо, раніше Мадонна світлиною без трусів підтвердила свою участь у марші проти Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація