Мені не раз хотілося більше ніколи не виходити з дому. Клінтон розповіла, як вона перенесла поразку

Гілларі Клінтон виступила на зборах американського Фонду захисту дітей та розповіла про почуття після програшу.

Гілларі Клінтон уперше з'явилася на публіці після поразки на президентських виборах та виступила на зборах американського Фонду захисту дітей, розповівши, як важко вона перенесла програш. Про це повідомляє Українська служба ВВС.

Клінтон поділилася своїми переживаннями після програшу і розповіла, що думала, що ніколи більше не вийде з дому. Крім того, за її словами, багато американців були здивовані та розчаровані результатами виборів, однак це не привід здаватися. Вона закликала не втрачати віри в країну та боротися за її цінності.

"Зізнаюся, прийти сюди сьогодні мені було дуже непросто. За останній тиждень мені не раз хотілося просто згорнутися в клубок з хорошою книжкою в руках і більше ніколи не виходити з дому", - розповіла вона.

"Я знаю, багато хто з вас глибоко розчарований результатом виборів. Я теж - так, що не висловити словами. Знаю, це нелегко. І знаю, що за минулий тиждень багато хто питав себе, чи справді Америка така, якою ми її собі уявляли", - додала Клінтон.

"Розкол, що так сильно проявився на цих виборах, справді глибокий, але - послухайте, що я скажу. Америка того варта. Наші діти того варті. Не втрачайте віри в країну, боріться за наші цінності - і ніколи, ніколи не здавайтеся", - заявила вона.

Нагадаємо, після оголошення результатів виборів Клінтон виступила перед своїми прихильниками, визнавши поразку та закликавши дати Трампу шанс. Відтоді з пресою вона не спілкувалася та не з'являлася на публіці.

Зазначимо, американські ЗМІ опублікували деталі її телефонної розмови, у якій вона звинувачує у своїй поразці директора ФБР Джеймса Комі, який оголосив про початок нового розслідування щодо електронної пошти Клінтон на посаді держсекретаря.

Повʼязані теми:

Наступна публікація