В очікуванні миру. Reuters показало буденне життя сирійських біженців (фото)

Наразі на турецько-сирійському кордоні перебуває 30 тисяч сирійських біженців.

Через війну в Сирії на європейський континент постійно прибувають біженці. Вони тікають від небезпеки та насилля у своїй країні. Міжнародна організація з міграції прогнозує, що в 2016 році до Європи прибуде ще один мільйон вимушених переселенців.

Нещодавно агентство Reuters опублікувало фотографії буденного життя сирійських біженців. Зазначимо, світлини зроблені поблизу турецько-сирійського кордону, у сільській місцевості Латакія, що в Сирії. Наразі на турецько-сирійському кордоні перебуває 30 тисяч сирійських біженців.

Нагадаємо, раніше у Мережі з'явилося відео масштабних руйнувань сирійського міста Хомс, зняте з безпілотника, з висоти пташиного польоту. Хомс колись було третім за величиною містом Сирії та промисловим центром країни.

Крім того, у Женеві мали пройти перемовини стосовно врегулювання конфлікту в Сирії. Але переговори були призупинені до 25 лютого, про що оголосив посланець ООН Стефан де Містура. Оголошенню де Містури передували повідомлення про посилення боїв у різних районах Сирії.

Громадянська війна в Сирії розпочалася навесні 2011 року. Відтоді кількість загиблих перевищила 250 тисяч осіб, біженців — 4 мільйони. Повстанці виступають за повалення режиму Башара Асада. За цей час частину території країни захопила "ІД".

Поблизу турецьких берегів перевернувся човен із мігрантами

Поблизу турецьких берегів перевернувся човен із мігрантами

Повʼязані теми:

Наступна публікація