Він усе зробив правильно. Москвичів запитали про рішення Путіна помилувати Савченко

Він усе зробив правильно. Москвичів запитали про рішення Путіна помилувати Савченко

Фото: YouTube

Водночас мешканці столиці мало що знають про "справу Савченко" та російських ГРУвців.

Жителі Москви не згодні з думкою, що Путін зрадив "русский мир". Крім того, мало хто з них знає про "справу Савченко", статус російських ГРУвців Александрова та Єрофеєва. Люди плутаються у фактах і не бажають відповідати на питання, пов'язані з політикою. Водночас вони переконані, що "Путін все зробив правильно". Про це свідчить опитування, проведене телеканалом Sotnik-TV.

Журналіст телеканалу Олександр Сотник запитав мешканців Москви про те, чи правильно вчинив Путін, помилувавши Надію Савченко та обмінявши її на двох російських ГРУвців.

Більшість людей зізнавалися, що політикою не дуже цікавляться і намагалися ухилитися від відповідей. Крім того, мешканці Москви визнавали, що висновки про обмін Надії Савченко вони роблять із новин, які отримують.

Про статус ГРУвців Александрова та Єрофеєва ніхто однозначно відповісти не міг. Хтось називав їх добровольцями, хтось військовими, які на той момент уже не значилися в армії.

На питання, чи зрадив Путін "русский мир" усі відповідали, що лідер РФ все робить правильно.

Водночас люди зазначали, що не можуть осуджувати дії політиків, оскільки самі ними не є. Тому якщо лідери країн приймають певні рішення, отже, так правильно.

Коли ж одній з опитаних поставили запитання, що таке "русский мир", вона не змогла відповісти.

"Я не можу вам сказати, що таке "русский мир". "Русский мир" - це мир, а "русский" він чи ні, – він спільний. Мир – це дружба між людьми, взаєморозуміння народів, оце я розумію як мир", - відповіла вона.

Нагадаємо, раніше опитування Левада-Центр показало, що росіяни повністю задоволені роботою Путіна. 82% росіян задоволені діяльністю президента країни Володимира Путіна, а 17% опитаних – ні. Відсоток задоволених роботою президента країни майже не змінився з початку року. Так, у січні та березні цифра становила 82%, у лютому – 81%.

Повʼязані теми:

Наступна публікація