На Батьківщині Меланії Трамп пишаються майбутньою першою леді США, але не обранням її чоловіка

На Батьківщині Меланії Трамп пишаються майбутньою першою леді США, але не обранням її чоловіка

Чоловік з американським прапором перед домом батьків Меланії Трамп у Севніца / Фото: Reuters

Жителі також сподіваються, що тепер асоціація їхнього містечка з Трампами, приверне до Севніци увагу туристів.

Жителі крихітного словенського містечка Севніца, де народилася майбутня перша леді США, сподіваються на візит Меланії Трамп та її чоловіка Дональда. Водночас, хоча вони й пишаються, що першою леді Сполучених Штатів стане їхня землячка, вони не так прихильно ставляться до майбутнього президента, передає The Telegraph.

Так, мер Севніци розповів журналістам, що не голосував би за Трампа, однак шанує Меланію. Також подруга Меланії Трамп, яка навчалася з нею в університеті у Любляні, сказала, що наразі Меланія є найважливішою жінкою у світі.

"Я рада за неї, але меншою мірою - за перемогу її чоловіка", - додала подруга.

Так, 6 тисяч жителів Севніци очікують на візит Трампів, хоча вони й визнають, що, можливо, їм потрібно буде зачекати.

"Попереду нас є чотири роки, і уряд наполягає на офіційному візиті", - сказав мер.

"Мати Меланії, Амалія, пообіцяла мені, що її дочка приїде з особистим візитом, щоб зустрітися зі своїми родичами і друзями дитинства", - додав він.

Також місцеві жителі сподіваються, що асоціація їх з Трампами приверне більше туристів до міста, яке до недавнього часу було ледь відоме для самих словенців, не кажучи вже про іноземців.

Зазначимо, Меланія Трамп народилася 1970 року в місті Севніца, коли Словенія ще була частиною Югославії під правлінням Тіто. Вона росла у скромних умовах: її мати працювала на заводі, а батько продавав автозапчастини.

За першої ж нагоди дівчина залишила крихітне містечко. Вона поїхала до Мілана, а згодом і до США як модель.

З Трампом Меланія познайомилася на вечірці Fashion Week у Нью-Йорку 1998 року, коли він розлучився зі своєю другою дружиною. Меланія та Дональд одружилися 2005 року. Через рік у них народився син. Тоді ж Меланія стала громадянкою США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація