На Гаваях розбилися два літаки, є загиблі

На Гаваях розбилися два літаки, є загиблі

На Гаваях розбилися два літаки, є загиблі

Фото: khon2.com

На борту першого загинуло п'ятеро людей.

На Гаваях розбилися одразу два невеличкі легкомоторні літаки, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

На борту першого загинуло п'ятеро людей: пілот, два інструктори та два парашутисти. Причини катастрофи – поки невідомі. Слідчі навіть не оприлюднили можливих версій.

Другий літачок через проблеми з двигуном недолетів до аеропорту усього кілька метрів й упав у воду. Пілот та пасажирка шпиталізовані.

Розслідуванням аварій нині займаються одразу дві служби - Національна рада з питань безпеки на транспорті та Федеральне управління цивільної авіації США.

Аварія 2 літаків на Гаваях

Аварія 2 літаків на Гаваях

Нагадаємо, що в ніч на 19 травня компанія Egyptair повідомила, що втратила контакт з літаком рейсу MS804 о 2:30 ранку за каїрським часом. Лайнер на той час перебував над Середземним морем приблизно за 280 км від узбережжя Єгипту. Літак повинен був прилетіти в аеропорт Каїра о 3:15 ранку. 

Пізніше єгипетські авіаційні чиновники заявили, що літак авіакомпанії EgyptAir розбився. Збройні сили Єгипту розмістили на сторінці свого офіційного представника в мережі Facebook перші фотографії витягнутих з моря уламків літака, а також рятувальних жилетів і фрагментів спотворених пасажирських крісел.

Рейс MS804 вилетів з аеропорту "Шарль де Голль" у Каїр 18 травня о 23:09 за паризьким часом. На його борту перебували 56 пасажирів і 10 членів екіпажу. Рейс виконувався літаком Airbus A320-200, який EgyptAir придбала в 2003 році.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація