На півдні Росії закрили повітряний простір і змінили розклад рейсів літаків

На півдні Росії закрили повітряний простір і змінили розклад рейсів літаків

Фото: Getty Images

Ці заходи були пов'язані з проведенням стратегічних командно-штабних навчань.

На півдні Росії закриють повітряний простір, а "Аерофлот" змінить розклад рейсів.

Все це пов'язано з військовими навчаннями на півдні РФ, повідомляється на сайті компанії.

"У зв'язку із закриттям повітряного простору на час проведення стратегічних командно-штабних навчань на території Південного військового округу Аерофлот оголошує про зміну в розкладі 8 вересня 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кремль минулого тижня привів у повну бойову готовність практично всі свої війська на західному кордоні Росії, оточивши Україну і Балтику: 100 тисяч військових, більше 10 тисяч одиниць озброєння і військової техніки, 60 надводних кораблів, і, що ще небезпечніше, – авіація: 468 літаків і 303 вертольота. Ракетні кораблі РФ зайняли позиції в Чорному і Каспійському морях. Пояснюють це заключним етапом підготовки до навчань "Кавказ-2016". Але українська розвідка застерігає, що мета навчань Кремль може змінити в будь-який момент і направити всю цю армаду на Київ.

Також, поблизу Феодосії російські окупаційні війська відпрацювали питання подолання системи протиповітряної оборони і нанесення умовних ударів по наземним цілям, повідомляють у прес-службі ГУР Міноборони. Такі навчання відбулися вночі в районі полігону "Чауда", що за 36 км на схід від Феодосії. У тренуваннях задіяли три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС.

Повʼязані теми:

Наступна публікація