На зустрічі ОБСЄ Лавров назвав оператора "д*білом"

На зустрічі ОБСЄ Лавров назвав оператора "д*білом"

Сергій Лавров / Фото: Reuters

Вислови російського дипломата зняли на відео. 

Міністр закордонних справ РФ  Сергій Лавров в рамках зустрічі ОБСЄ у Гамбурзі образив оператора міжнародної агенції Reuters.

Інцидент трапився сьогодні, 9 грудня, перед переговорами російського міністра із главою МЗС Німеччини  Франком-Вальтером Штайнмаєром. Після протокольної частини оператор затримався на кілька секунд, аби відзняти, як міністри йдуть повз камери, пише "Європейська правда".

В цей момент Лавров підняв голову та звернувся до працівника Reuters англійською: "Чого ви хочете?" ("What do you want?). Потім він пішов далі і вже російською промовив: "Д*біли".

Лавров образив оператора Reuters в рамках зустрічі ОБСЄ

Лавров образив оператора Reuters в рамках зустрічі ОБСЄ

Це не перший нестриманий вислів, який пролунав з вуст Лаврова.  Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров пошепки вилаявся під час зустрічі з міністром закордонних справ Саудівської Аравії Аделем аль-Джубейром у серпні цього року. 

Відео, на якому російський дипломат використав ненормативну лексику, опублікували користувачі соціальних мереж. На кадрах з прес-конференції Лаврова показують крупним планом. Під час промови саудівського колеги Лавров крекче, поправляє окуляри, тре лоба і шепче собі під носа: "Д*біли, бл*".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація