Надмірний тягар. Кобзон поскаржився, що через Крим страждає убогий російський бюджет

Надмірний тягар. Кобзон поскаржився, що через Крим страждає убогий російський бюджет

Фото: Getty Images

Співак заявив, що деякі галузі недоотримують коштів через окупований півострів. 

Скандальний співак та депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон заявив про те, що через фінансування анексованого Криму страждають бюджетні сфери РФ.

Під час зустрічі із журналістами в Забайкальському краї Кобзон наголосив, що Росія взяла на свої плечі "надмірний тягар".

"Ми взяли на себе надмірний тягар - Крим. Це споконвічно російська територія, але яку ми фінансуємо з нашого убогого російського бюджету. Від цього страждають такі галузі як охорона здоров'я, освіта, культура та інші важливі сфери", - цитує його слова Zabmedia.

Також він наголосив, що у Росії слід приділяти велику увагу розвитку культури, а через брак коштів у цій сфері широко поширені алкоголізм, наркоманія і злочинність.

Як повідомлялося раніше, Йосип Кобзон неодноразово виступав на підтримку бойовиків та навіть отримав звання "народного артиста ДНР". президент РФ Володимир Путін обійшов санкції ЄС і "вибив" для Йосипа Кобзона лікувальну візу до Європи. Сім років тому лікарі діагностували у Кобзона рак передміхурової залози. За прокремлівську позицію та підтримку бойовиків на Донбасі співака включили в санкційні списки ЄС, США та Канади. Фігурантам списку заборонений в'їзд у країни Євросоюзу, їхні активи в Євросоюзі та США заморожені. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація