Навальний дізнався, хто замовив кривавий напад на опозиціонерів в Анапі

Навальний дізнався, хто замовив кривавий напад на опозиціонерів в Анапі

Навальний дізнався, хто замовив кривавий напад на опозиціонерів в Анапі

Навальний заявив, що напад на ФБК в Анапі організовано на прохання Чайки / Фото: Reuters

З різних джерел повідомили, що до цього причетний генпрокурор РФ.

Засновник Фонду боротьби з корупцією і російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що напад на ФБК в Анапі організовано на прохання генпрокурора РФ Юрія Чайки і його сина Артема.

Про це він написав на своєму сайті.

"Ми отримали інформацію з різних джерел, що й напад на ФБК в Анапі організовано на прохання генпрокурора Чайки та його сина Артема", - заявив опозиціонер і зазначив, що не сумнівається в цій інформації.

"Ми сьогодні пишемо офіційну заяву і вимагаємо перевірити Юрія Чайку, Артема Чайку і Леоніда Коржинека на причетність до нападу. Раз ми знаємо, то і всі інші знають, що Путін знає. Чи зашкодить це Чайці? Ну, звичайно, ні! Як може комусь зашкодити така корисна і відважна справа — організація нападу на групу людей з рюкзаками", - додав він.

Нагадаємо, 17 травня у Росії в аеропорту Анапи невідомі разом з правоохоронцями напали на представників опозиційної організації Фонду боротьби з корупцією.

Фонд боротьби з корупцією відомий своїми резонансними розслідуваннями про розкішне життя російських чиновників. Зокрема, він встановив, в якому будинку проживає прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Будинок російського чиновника розташований у відомому престижному підмосковному районі і коштує трохи більше мільярда рублів.

Крім того, Фонд боротьби з корупцією виявив "палац" російського міністра оборони Сергія Шойгу, вартістю 18 млн доларів, в елітній Рубльовці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація