Навколо колишнього прем'єра Великобританії спалахнув гучний сексуальний скандал

Навколо колишнього прем'єра Великобританії спалахнув гучний сексуальний скандал

Попередника Маргарет Тетчер звинувачують у сексуальних злочинах проти дітей / Фото: Reuters

Гучний сексуальний скандал приголомшив консервативних британців. 

Екс-прем'єра Великобританії, сера ордена Підв'язки звинувачують у сексуальному насиллі та зґвалтуванні неповнолітніх у період із 1960 до 1990 року.

Як повідомляє Vice News, скандал спалахнув після зізнань перших жертв покійного прем'єра у 2011, які вирішили розказати приголомшливу правду через багато років.

Тоді стало відомо про сексуальні злочини щонайменше проти дев'ятьох дітей у віці від 13 до 16 років, які сер Кент скоїв у період із 1970-1974 року. Поліція графства Вілтшир наразі розслідує ці випадки.

Однак нещодавно сексуальний скандал набрав нових обертів. Жертва, якій зараз 64 роки, говорить, що Едвард Хіт зґвалтував її у власній квартиру у 1961 року.

На той час премєр часто їздив до дитячого притулку у Дербширі, де перебувала жертва нападу. Їй на той момент було 12 років. Поліція поки що не розголошує подробиць. Але у Скотланд-Ярді заявили, що будуть належним чином перевіряти свідчення і долучать їх до матеріалів справи.

Покійний сер Едвард Хіт, який помер у 2005 році у віці 89 років, найкраще свідчення того, що британські правоохоронці виступають за правосуддя навіть через півстоліття. Якщо слідство доведе причетність сера Хіта до усіх тих злочинів, імовірно, королева зможе позбавити його милості та титулів навіть посмертно.

Нагадаємо, сексуальний скандал змусив піти у відставку британського віце-прем'єраПолітику закидають зґвалтування, домагання та розбещення восьми чоловіків.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація