New York Post відшукало фото повністю голої дружини Трампа для чоловічого глянцю

Знімки публікувалися 20 років тому ще до знайомства з мільярдером.

Видання New York Post опублікувало еротичні фото дружини кандидата в президенти США Дональда Трампа Меланії, які раніше не з'являлись у Мережі.

Хоча Меланія відома своїми пікантними фото та модельним минулим, однак настільки відвертих знімків в неї небагато. У фотосесії для французького чоловічого глянцю, який нині вже не видається, майбутня місіс Трамп позувала повністю оголеною у туфлях на високих підборах.

Фотосесію було зроблено 1995 року, опубліковано 1996-го. Тоді Меланії було 25 років, і вона була відома під псевдонімом Меланья К. (дівоче прізвище словенської моделі – Кнаус).

"Меланія була прекрасною та фантастичною особистістю, і поводилася зі мною дуже добре", - пригадує автор фотосесії Але де Боссевіль і зазначає, що модель почувалася дуже вільно і роздягалась не вагаючись.

New York Post спитало Дональда Трампа, чи він бачив ці фото, і як до них ставиться.

"Меланія була однією з найуспішніших моделей і зробила багато фотосесій, включно з обкладинками та найтрендовішими журналами. Ці фото були зроблені для європейського видання до того, як ми познайомилися. Для Європи такі фото не рідкість", - зазначив мільярдер.

Меланія познайомилась із Трампом на вечірці з нагоди тижня моди у Нью-Йорку у 1998 році. Пара одружилася у 2005 році.

Докладніше про дружину кандидата в президенти США дізнавайтесь у матеріалі: Оголені фото та вкрадена промова. чим відома скандальна дружина Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація