Нємцов загнав ФСБ у пастку, вимагаючи пояснень щодо "вантажу 200"

Нємцов загнав ФСБ у пастку, вимагаючи пояснень щодо "вантажу 200"

Нємцов відкрито запитав У ФСБ загиблих росіян з "вантажу-200"

Російського опозиційного політика цікавить, як громадяни РФ потрапили на Донбас.

Опозиційний російський політик Борис Нємцов звернувся до ФСБ із вимогою пояснити, як російські громадяни потрапили в зону конфлікта  на Донбас, а повернулися додому у трунах "вантажу-200", йдеться в сюжеті ТСН. Тиждень.  

"Якщо ці люди не є військовослужбовцями, не є працівниками МВС, то це незаконні збройні формування. Правильно? Якщо це незаконні збройні формування, то тоді російське ФСБ повинно було порушити три кримінальні справи. Перша кримінальна справа - про незаконне носіння зброї. Друга кримінальна справа - про контрабанду зброї. Третю кримінальну справу - про незаконний перетин кордону", - говорить Нємцов.

Тридцять одну труну із тілами загиблих чеченців відправили додому зі Сходу України

Тридцять одну труну із тілами загиблих чеченців відправили додому зі Сходу України
 

Політик вважає, що своїм листом загнав ФСБ у пастку. Навіть якщо спецслужби проігнорують його звернення, це вже буде доказом, каже Нємцов – Росія причетна до відправлення бойовиків та зброї в Україну.  

"Якщо вони порушують кримінальні справи - то ми починаємо стежити за розслідуваннями. Якщо ФСБ не порушило кримінальні справи, то це означає, що це були працівники МВС, які мали право на носіння зброї, або працівники збройних сил", - вважає Нємцов. 

Тим часом, користувачі Інтернету ідентифікували ще одного росіянина - Олексію Юріну на прізвисько "Бакз", якому  було лише 20 років. Він виявися з числа тих, хто поїхав вбивати  українців, а  повернувся "вантажем 200". 

Як вже раніше повідомлялося, у Підмосков'ї таємно поховали росіян, загиблих на Донбасі.

Кореспондент ТСН Григорій Жигалов

Повʼязані теми:

Наступна публікація