Обама у щорічному різдвяному посланні закликав згадати про сім'ї військових

Обама у щорічному різдвяному посланні закликав згадати про сім'ї військових

Обама записав звернення в Білому домі минулого тижня перед відпусткою / Фото: Білий дім

Американців просять показати, наскільки вони вдячні за їхні жертви.

Президент США Барак Обама у своєму щорічному різдвяному посланні нагадав американцям, щоб вони у цей святковий день згадали родини військових.

"Кожен день хоробрі чоловіки і жінки наших збройних сил служать, щоб тримати нас в безпеці - і так само роблять їхні сім'ї", - сказав він.



"Разом ми можемо показати їм, наскільки ми вдячні за їхні жертви," - сказала перша леді США Мішель Обама.

Президент також закликав американців у святкові дні з "любов'ю та співчуттям" допомогти людям, які перебувають "на суспільному маргінесі".

"Сьогодні, як і мільйони американців і християн у всьому світі, наша сім'я вшановує народження Ісуса і цінності, за якими він жив у своєму житті," - сказав Обама.

"Ставлення до одне одного з любов'ю і співчуттям. Догляд за тими, хто перебуває на суспільному маргінесі: за хворими і голодними, бідними і гонимими, незнайомцями, які потребують притулку - або просто доброти. Це дух, який пов'язує нас разом - не тільки як християн, але й як американців всіх конфесій", - додав він.

"Це те, чим є свято: збиратися разом як одна американська сім'я, щоб відзначити наші цінності, якими ми дорожимо," - сказав американський президент.

Обама записав звернення в Білому домі минулого тижня, перед тим, як із сім'єю відбув на Гавайї, де щорічно проводить відпустку.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко також привітав християн західного обряду з Різдвом Христовим. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація