Обама закликав світ дати час Трампу і не чекати найгіршого

Обама закликав світ дати час Трампу і не чекати найгіршого

Фото: Reuters

Обама просить почекати, поки нова адміністрація приступить до виконання своїх обов'язків.

Президент США Барак Обама закликав Латинську Америку і весь світ не передбачати найгірше і дати час обраному президенту Дональду Трампу.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Моє основне послання до вас ... і послання, з яким я виступив в Європі, - просто не припускайте найгірше", - заявив Обама.

"Почекайте, поки адміністрація приступить до виконання своїх обов'язків ... І тоді ви можете робити висновки, чи відповідає адміністрація інтересам міжнародного співтовариства, які полягають в тому, щоб жити в мирі та добробуті", - додав він.

Нагадаємо, раніше Обама вже просив дати шанс ТрампуСША, наголосив Обама, будуть і надалі прихильні до виконання своїх зобов'язань, які роблять світ більш безпечним. Як зазначив Обама, Трампу необхідно дати можливість реалізувати його програму. "Американський народ за кілька років вирішить, чи подобається їм те, що буде відбуватися", — сказав він.

10 листопада Дональд Трамп, який переміг на виборах президента США, зустрівся з Бараком Обамою, який під час передвиборної гонки агітував проти республіканця. Політики домовилися про співпрацю, а Обама оцінив зустріч як чудову.

Барак Обама заявив, що США підтримуватиме Україну, не зважаючи на зміну господаря Білого Дому

Барак Обама заявив, що США підтримуватиме Україну, не зважаючи на зміну господаря Білого Дому

Повʼязані теми:

Наступна публікація