Друг-віолончеліст Путіна розповів, як опинився "в долі" з російськими олігархами

Друг-віолончеліст Путіна розповів, як опинився "в долі" з російськими олігархами

Фото: Reuters

Ролдугін зізнався, що знайомство з Путіним допомагає йому розвивати культуру.

Віолончеліст і друг президента Росії Володимира Путіна Сергій Ролдугін, що став одним з фігурантів скандалу з "панамськими документами", розповів, як отримав частку в бізнесі з оточенням президента.

За словами Ролдугіна, він більшу частину життя просив у олігархів грошей на підтримку культури.

"Я хотів, щоб були найкращі інструменти, найкращі професори, найкращі зали. Це коштує шалених грошей. І я ходив і просив", — розповів він в інтерв'ю програмі "Вести недели".

Сергій Ролдугін розповідає, що в якийсь момент мільярдери запропонували йому невелику частку в бізнесі, "щоб вже не клянчити, а мати власні гроші на підтримку великої російської музичної школи".

За словами віолончеліста, він дізнався про те, що "є мільярдером", після публікації "панамських документів".

Також Ролдугін визнає, що знайомство з Путіним допомагати йому підтримувати російську культуру.

Нагадаємо, в матеріалах Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів (ICIJ) говориться, що комерційний банк "Росія" використовувався в потенційній схемі з відмиванням коштів, до якої могли бути залучена низка близьких знайомих президента РФ Володимира Путіна, зокрема і Сергій Ролдугін. У той же час, прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков упевнений, що опубліковане журналістське розслідування про офшорні компанії світових лідерів було створено, в основному, для російської публіки.

Путін уперше прокоментував офшорний скандал

Путін уперше прокоментував офшорний скандал

Повʼязані теми:

Наступна публікація