Один із найбільших німецьких авіаперевізників припинив польоти до Росії

Один із найбільших німецьких авіаперевізників припинив польоти до Росії

Air Berlin припинила польоти до Росії. / Фото: Air Berlin

Air Berlin вважається другим після Lufthansa авіаперевізником Німеччини.

З понеділка, 18 лютого, одна з найбільших німецьких авіакомпаній Air Berlin припинила польоти в Росію.

Як повідомляють "Рамблер.Путешествия", літак перевізника прибув з Берліна в московський аеропорт Домодєдово близько 02:00 (01:00 за Києвом). Через п'ять годин лайнер, що прямував рейсом AB8100, розпочав виконання зворотного польоту до Берліна.

Про плани щодо припинення польотів у Росію у Air Berlin розповіли на початку жовтня 2015 року. Відхід з ринку компанії пов'язали зі зниженням пасажиропотоку та оптимізацією маршрутної мережі.

9 листопада 2015 року перевізник закрив маршрут Дюссельдорф - Москва, а 10 січня 2016-го припинив польоти з Берліна до Калінінграда. При цьому глава представництва Air Berlin в Москві Юлія Воротнікова уточнила, що в разі стабілізації попиту компанія не виключає повернення в Росію.

Air Berlin літала в Росії з 2007 року. У різний час перевізник виконував рейси в Москву з Дюссельдорфа, Берліна, Штутгарта, також літав в Санкт-Петербург та Калінінград.

Air Berlin вважається другим після Lufthansa авіаперевізником Німеччини. Компанія літає в 147 пунктів призначення, а її флот налічує 118 суден.

Повʼязані теми:

Наступна публікація