Окупанти виставили на продаж "націоналізований" санаторій Коломойського у Криму

Окупанти виставили на продаж "націоналізований" санаторій Коломойського у Криму

Самопроголошений "голова" півострова повідомив, скільки хочуть виручити за санаторій Коломойського в Криму / Фото: gbgalsgallery.com

Раніше теперішня "влада" Криму оцінювала його вартість у два мільярди рублів.  

Незаконна влада окупованого півострова хоче отримати за продаж кримського санаторію "Форос", що відібрали в українського бізнесмена Ігоря Коломойського, понад мільярд рублів.

Як повідомляє Інтерфакс, стартова ціна бази відпочинку і оздоровлення становитиме 1 млрд 118 млн рублів.

Цікаво, що ще на початку 2015 окупанти оцінювали вартість санаторію у два мільярди. У Аксьонова пояснили зниження ціни вдвічі поганим станом "Фороса".

"Там цінність має парк і те, що проведені будівельно-монтажні роботи, і близькість до моря, звичайно. А так, там мертві корпуси в такому стані, що страшно подивитися. Табір дитячий піонерський практично повністю зруйнований, набережна провалена, буни [берегоукріплювальні споруди] провалені", - заявив самопроголошений "голова" Криму Сергій Аксьонов.

Як повідомлялося раніше, за минулий рік окупанти "націоналізували" 87 об'єктів, які належали Коломойському і групі "Приват". Аксьонов тоді пояснював, що підставою для таких дій стало невиконання Приватбанком зобов'язань перед вкладниками.

Наступна публікація