Оприлюднені докази, як Росія перекидає танки до Сирії - ЗМІ

Оприлюднені докази, як Росія перекидає танки до Сирії - ЗМІ

Оприлюднені докази, як Росія перекидає танки до Сирії - ЗМІ

Фото: Hurriyet Daily News

На борту військового корябля під камуфляжем також були помічені російські солдати.

У неділю, 8 травня, російський військовий корабель пройшов поблизу Стамбула протокою Босфор. На його палубі під камуфляжною сіткою помічено щонайменше 2 танки.

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

"Кранове судно ВМС РФ із написом "КИЛ-158" на борту увійшло в протоку з Чорного моря приблизно о 8:30 ранку в супроводі широких заходів безпеки. Корабель турецької берегової охорони, морської поліції і поліцейський вертоліт супроводжували судно протягом усього свого проходження (Босфором – ред.)", - йдеться у публікації.

Окрім двох танків, під камуфляжем також були помічені російські солдати, які вели спостереження за ситуацією навколо. Скільки ще бойової техніки і солдатів віз в трюмі російський корабель – наразі невідомо.

Нагадаємо, що Російська Федерація направляє до Сирії артилерію, попри заяву про згортання військової операції в країні. Зброю Росія перекидає в околиці міста Алеппо. При цьому, російську артилерію використовують війська президента Сирії Башара Асада. Таким чином посилила підтримку авіації сирійських урядових військ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація