"Орегонський стрілець" залишив поліції листа, в якому пояснив свій вчинок

"Орегонський стрілець" залишив поліції листа, в якому пояснив свій вчинок

Шон Крістофер Харпер-Мерсер пояснив свій вчинок у листі на кілька аркушів.

Харпер-Мерсер покінчив життя самогубством.

"Орегонський стрілець" Шон Крістофер Харпер-Мерсер, який влаштував масову стрілянину в коледжі Ампкуа в Роузбурзі, залишив поліцейським листа.

За словами бабусі однієї з постраждалих, Харпер-Месер дав пакет одному зі студентів і наказав передати його поліції, повідомляє Associated Press.

Джерело агентства з правоохоронних органів повідомило, що лист написаний на кількох аркушах. Зміст листа поки не розкривається.

Шериф округу Даглас Джон Хенлін, у свою чергу, уточнив, що 26-річний стрілець наклав на себе руки під час перестрілки з поліцією. Раніше повідомлялося, що стрілець був убитий поліцейськими.

Також повідомляється, що у "орегонського стрільця" було 14 одиниць вогнепальної зброї: шість виявили при ньому на місці злочину, ще вісім — у ході обшуку у нього вдома. На всю зброю у нього був офіційний дозвіл.

Нагадаємо, що стрілянина в коледжі Ампкуа сталася в четвер 1 жовтня. Шон Крістофер Харпер-Мерсер розстріляв 9 осіб, семеро отримали поранення. Перед вбивством стрілець питав своїх жертв про їхнє віросповідання. Якщо людина відповідала, що вона християнин, Харпер-Месер стріляв їй у голову.

У коледжі в США маніяк розстріляв 15 людей

У коледжі в США маніяк розстріляв 15 людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація