Остання вечірка. Невідомий розстріляв тусівників на музичному фестивалі в Мексиці

Загинуло щонайменше 5 осіб, ще 9 поранено.

У нічному клубі Blue Parrot, в якому проводили фестиваль електронної музики BPM, сталася кривава стрілянина: невідомий увірвався до закладу й убив щонайменше п'ятьох осіб і поранив ще дев'ятьох.

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на слова співробітника мексиканської поліції, який забажав лишитися анонімним.

Мотив стрілянини, яку невідомий відкрив у нічному клубі курорту Плайя-дель-Кармен на Карибському узбережжі, лишається невідомим.

Агентство Reuters із посиланням на слова організаторів фестивалю зазначає, що число поранених сягнуло 12. Організатори повідомили, що серед загиблих було троє їхніх охоронців, а стрілянина була вчинена однією особою.

Офіційну кількість загиблих та поранених ще не оголосили.

Водночас ресурс Mirror повідомляє про вже шістьох загиблих. Припускають, що до стрілянини причетні аж п'ятеро осіб. Місцеві ЗМІ зазначають, що інцидент може бути пов'язаний з ворожнечею серед місцевих наркодилерів.

Проте стрілянина Blue Parrot була не єдиною. Незадовго після неї сталася друга — в клубі The Jungle. Повідомляють, що четверо загинули на місці, ще двоє — у лікарні.  Семеро осіб отримали поранення.

Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, у новорічну ніч сталася стрілянина в турецькому нічному клубі Reina, що в Стамбулі. Тоді загинуло 39 людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація