Перед терактом у Ніцці злочинець переслав родині близько 100 тисяч євро - ЗМІ

Перед терактом у Ніцці злочинець переслав родині близько 100 тисяч євро - ЗМІ

Фото: Reuters

За кілька годин до атаки Булель надіслав сім'ї самовдоволено усміхнене "селфі".

Мохаммед Булель, який влаштував теракт у французькій Ніцці, за кілька днів до подій надіслав своїй сім'ї до Тунісу 240 тисяч туніських динарів - близько 98 тисяч євро.

Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на Джабера Булеля, брата застреленого поліцією вбивці.

Джабер Булель повідомив про отримання коштів 16 липня, коли французька поліція заявила про арешт п'яти осіб, які можуть бути причетними до атаки.

За його словами, він не бачив свого брата кілька років, і отримання такої суми стало для нього цілковитою несподіванкою.

"Раніше він регулярно надсилав нам невеликі суми грошей, як і більшість тунісців, які працюють за кордоном. Але потім він надіслав нам всі ці гроші, це був цілий статок", - заявив брат Джабер Булель.

Водночас інше британське видання Mirror Online повідомляє, що Булель за кілька годин до атаки надіслав своїй родині самовдоволено усміхнене "селфі".

"Він прислав "селфі" і сказав мені, що щасливий і все в його житті нормально", - зазначив його брат Джабер. Він також додав, що родина, як тільки дізналася про атаку, намагалася зв'язатися з Мохаммедом, щоб дізнатися, чи з ним все в порядку.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що підозрюваний у скоєнні теракту в Ніцці Мохаммед Булель нехтував правилами ісламу, бив свою дружину і вживав наркотичні речовини.

Про це Daily Mail повідомив родич терориста – кузен його дружини Валід Хамоу.

За його словами, Бухлель не дотримувався традицій, ігнорував посаду і любив заглянути в пляшку.

Поліція також з'ясувала, що Бухлеля раніше затримували 27 січня після бійки у пабі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація