Під час теракту на пляжі у Кот-д'Івуарі поранена керівник українських миротворців

Під час теракту на пляжі у Кот-д'Івуарі поранена керівник українських миротворців

Фото: Reuters

Її стан важкий, але стабільний.

Під час нападу бойовиків на відпочивальників у місті Гранд-Бассам поранення отримала майор Олена Ляхова, керівник групи українських миротворців зі складу поліцейської Місії ООН в Кот-д'Івуарі.

Про це повідомляє Департаменті консульської служби МЗС України.

Зазначається, що під час нападу на пляж там перебували українські миротворці. Олена Ляхова отримала поранення в обличчя.

У МЗС повідомляють, що зараз вона перебуває у лікарні, загрози її життю немає.

Посол України у Сенегалі, який відповідає за стосунки з Кот-д'Івуваром, Олександр Овчаров зі свого боку повідомив, що українському миротворцю вже зробили операцію. "Стан важкий, але стабільний", - написав він у Twitter.

У Департаменті консульської служби МЗС зазначають, що станом на 21.30 неділі, 13 березня, інформації про інших постраждалих серед українських громадян немає.

 

13 березня група невідомих осіб розстріляла на пляжі курортного міста Гранд Бассам (Республіка Кот-д'Івуар) туристів, що...

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine 13 березень 2016 р.

Нагадаємо, 13 березня шестеро бойовиків угруповання "Аль-Каїда в Ісламському Магрибі" напали на відпочивальників на пляжі у курортному місті Гранд-Бассам. Внаслідок нападу загинули 16 людей – 14 цивільних і двоє співробітників сил безпеки. Четверо загиблих – європейці. Усі шестеро нападників також були вбиті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація