Під киргизьким Бішкеком розбився Boeing, є загиблі

Під киргизьким Бішкеком розбився Boeing, є загиблі

Під киргизьким Бішкеком розбився Boeing, є загиблі

Фото: Вікіпедія

На місце події прибули пожежники і рятувальні екіпажі.

У результаті падіння вантажного літака Boeing 747 авіакомпанії Turkish Airlines під Бішкеком загинули щонайменше 16 осіб.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на владу Киргизстану.

У числі загиблих, як повідомляється, — 15 мешканців дачних будинків, на які впав лайнер.

Також виявлено тіло одного з пілотів.

У той же час, як передає РИА Новости з посиланням на дані МНС республіки, з чотирьох членів екіпажу загинули троє, один вижив.

Літак, що виконував рейс з Гонконгу, зазнав аварії при заході на посадку в аеропорту Манас у столиці Киргизії через складні погодні умови. Літак намагався здійснити посадку з заходу на схід, однак не зміг цього зробити і, ймовірно, хотів піти на друге коло.

На місце події прибули пожежники і рятувальні екіпажі. За попередньою версією, причиною катастрофи може бути густий туман, що накрив аеропорт.

У зв'язку з катастрофою аеропорт "Манас" закритий для літаків.

Нагадаємо, 25 грудня, над Чорним морем розбився літак Міністерства оборони Росії Ту-154. Серед осіб, які перебували на його борту були 8 членів екіпажу, 8 військових, 2 федеральних державних цивільних службовців Росії, 9 представників ЗМІ (зокрема телеканалу "Зірка", "Першого каналу" і НТВ) і 64 музиканта ансамблю Александрова. Також під час аварії загинула Єлизавета Глінка, виконавчий директор фонду "Справедлива допомога", яка неодноразово приїжджала на окупований Донбас і нібито допомагала дітям.

Всього на борту перебувало 92 людини.

Російський Ту-154 вилетів з Сочі в 05:25 за московським часом 25 грудня, через 2 хвилини після вильоту він зник з радарів. Літак прямував в сирійську провінцію Латакія. Музиканти ансамблю, які були на його борту, повинні були дати новорічний концерт на авіабазі Хмеймим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація