Підозрюваний у кривавому розстрілі людей в США виявився водієм Uber

Підозрюваний у кривавому розстрілі людей в США виявився водієм Uber

Фото: Reuters

Водієві Uber заборонено мати зброю в автомобілі під час роботи.

Підозрюваний у розстрілі шести осіб в окрузі Каламазу в американському Мічигані виявився водієм сервісу таксі Uber.

Встановлено особу затриманого — це 45-річний Джейсон Далтон, раніше не судимий. Поліцейські перевіряють інформацію, що він нібито працював на Uber безпосередньо під час інциденту і навіть встиг взяти один виклик. Представниця компанії відмовилася це прокоментувати, проте підтвердила, що він дійсно був водієм у них.

Водієві Uber заборонено мати зброю в автомобілі під час роботи. Порушення цього правила тягне pf собою розірвання контракту.

Поліція поки не може сказати, що послужило мотивом вбивств людей у різних місцях населеного пункту. Також представник правоохоронних органів не став уточнювати інформацію про зброю, знайдену в машині підозрюваного. Знайомий Далтона сказав, що він одружений, виховує двох дітей, і раніше він ніколи не виявляв насильства. За словами одного з сусідів, Далтон ретельно доглядав за своїми автомобілями.

Інцидент стався в ніч на неділю, 21 лютого. Чоловік їздив на своєму Chevrolet по округу. Спочатку зловмисник відкрив вогонь по жінці і її трьом дітям на одній з місцевих стоянок, пізніше влаштував стрілянину в дилерському центрі Kia. Після цього чоловік попрямував в місцевий ресторан Cracker Barrel і відкрив вогонь там. За останніми даними, загинули шістеро осіб

Uber — міжнародний сервіс таксі, що працює в 68 країнах світу.

Нагадаємо, в одному з великих торгових центрів Південної Кароліни в суботу вночі сталася стрілянина. Як повідомляє The State, людей було евакуйовано з центру після того, як очевидець заявив про постріли між двома магазинами. Жертв і постраждалих не було.

У Лондоні таксисти влаштували протест проти компанії Uber

У Лондоні таксисти влаштували протест проти компанії Uber

Повʼязані теми:

Наступна публікація