Підозрюваний у вбивстві байкерів пояснив розстріл своїх колег випадковістю

Підозрюваний у вбивстві байкерів пояснив розстріл своїх колег випадковістю

Фото: Reuters

Суд ухвалив рішення взяти Асєєва під варту.

Єгор'євський суд Підмосков'я ухвалив рішення про арешт 27-річного жителя села Челохово Іллі Асєєва, затриманого за підозрою у вбивстві п'ятьох байкерів. Термін арешту – до 8 липня.

Як з'ясувалося в ході суду, Асєєв перебуває в тому ж мотоклубі, що й убиті. Під час спільного розпиття спиртних напоїв, Асєєва нібито "стали ображати, принижувати і відбирати у нього шолом".

"Він вирішив налякати їх, повернувся додому, взяв рушницю "Сайга" (за словами підозрюваного, він є мисливцем). Підозрюваний стверджує, що вистрілив у повітря і випадково вбив одного з байкерів і вирішив убити інших свідків. Місцевого жителя він поранив, а потім добив ножем", — повідомила РІА"Новинам" прес-секретар Мособлсуду Наталія Осипова.

У ході судового засідання підозрюваний вибачився за свої дії, проте зазначив, що вбиті вели себе по відношенню до нього "невиправдано жорстоко".

"Я розумію, що зробив, з виною згоден", — додав підозрюваний.

Встановлено, що підозрюваний є співробітником охоронного підприємства. Він був затриманий біля будинку, в якому проживав.

Під час допиту підозрюваний розповів, що напередодні між чоловіками виник конфлікт на побутовому ґрунті, після чого затриманий, образившись на байкерів, вирішив їх убити. Для цього він сходив додому за рушницею і, повернувшись, розстріляв чоловіків, а потім завдав їм ножові поранення. Свідками трагедії стали дві жінки, що супроводжували загиблих.

Повʼязані теми:

Наступна публікація