Після "бешкетування" у Європі повінь "перекинулася" на інший континент

Після "бешкетування" у Європі повінь "перекинулася" на інший континент

Фото: Reuters

Від великої води потерпає Австралія.

Висока вода почала потроху спадати в Європі, натомість дісталась Австралії. Там затопило частину східного узбережжя країни, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У деяких штатах рівень води за кілька годин піднявся майже на метр. Місцеві дороги перетворилися на водойми. Стихія спричинила аварію, жертвами якої стали дві людини.

У Франції тим часом від початку повеней загинули четверо осіб. Ситуація залишається критичною на південному-сході країни.

А от у Парижі вода йде на спад. За ніч її рівень у Сені знизився на 10 сантиметрів – до 6 метрів. Утім, на це у французькій столиці реагують з обережністю. Лувр досі зачинений. Там рятують твори мистецтва, до яких може дістатися вода.

У Німеччині теж долають наслідки негоди. Кількох людей, зниклих безвісти, не припиняють шукати. Повінь на півдні країни забрала життя десятьох людей.

В інтерактивній мапі ТСН.ua зібрав найважливішу інформацію про усі масштабні повені, що сталися в світі останнім часом. Мапу можна розгорнути на весь екран. Для цього скористайтеся спеціальною кнопкою у верхньому лівому куті.

Європа оговтується від негоди

Європа оговтується від негоди

Повʼязані теми:

Наступна публікація