Після масштабної повені в Сочі місцеві мешканці почали ловити рибу в затоплених дворах

Після масштабної повені в Сочі місцеві мешканці почали ловити рибу в затоплених дворах

Підтоплений мікрорайон Сочі / Фото: Reuters

Із наслідками зливи не можуть впоратися вже три дні.

У Сочі залишаються підтопленими окремі двори та житлові масиви. Працівники МНС та комунальники постійно відкачують воду. Проте в деяких випадках вода все ще сягає навіть півтора метра. А жителі Сочі розповідають, що вже навіть зловили рибу в затоплених дворах.

Зокрема, мешканець вулиці Камишової зловив біля свого будинку невеликого коропа. Про це пише "Інтерфакс". Швидше за все, риба в двір потрапила з озера, яке було переповнене дощовими потоками 25 червня.

"Будинки на вулиці Камишовій нині залишаються підтопленими. У деяких дворах вода стоїть до позначки 1,5 метра. Поруч перебувають близько десятка спеціалізованих машин МНС Росії, які відкачують воду з домоволодінь", – розповів один з жителів.

Крім того, рятувальники доставляють людей у житлові будинки на гумових човнах. Як повідомили жителі агентству, постраждалі третю добу вивозять з будинків свої речі і у вільний час допомагають рятувальникам відкачувати воду.

Нагадаємо, у четвер, 25 червня, через паводки, викликані зливами, на території Адлерського і Хостінського районів Сочі був введений режим надзвичайної ситуації. В Адлері виявили тіло чоловіка.

Тим часом синоптики прогнозують, що після масштабного потопу в Сочі під воду може піти і Москва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація